Redovisningskonsult Stockholm

Vi hjälper dig att fokusera på kärnverksamheten

Övriga tjänster

Bolagsbildning

Vi är erfarna och kunniga inom bolagsbildning och har hjälpt många kunder att bilda aktiebolag. Det är inte lätt att välja exempelvis vilken bolagsform som passar bäst – vi hjälper dig med all nödvändig dokumentation och ger dig en pålitlig och proffsig guidning. Låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett eget företag.

Bokslut

Låt oss hantera ditt bokslut så får du en enklare vardag. Vi tar hand om resultaträkning och balansräkning och avslutar din löpande bokföring för räkenskapsåret. Våra medarbetare vet vad som behöver förberedas och utföras när det är dags för bokslut.

Löneadministration

Löneadministration kräver stor noggrannhet och kunskaper om lagar och avtal. Låt oss ta hand om ditt företags löneadministration och spara dyrbar tid. Skicka bara över löneunderlaget till oss en gång i månaden så sköter vi resten.

Deklaration

Vi har full koll på hur ett bolag deklareras på ett korrekt sätt. Bespara dig denna tidsödande hantering – vi är väl uppdaterade när det handlar om lagar och regler och hjälper dig att ta fram all den dokumentation som behövs. Inkomstdeklarationen för företag görs i samband med årsbokslutet.

Kredittjänster

Vi kan hjälpa ditt företag att nå en bättre likviditet och öka möjligheter till ett ökat rörelsekapital och möjligheter till nödvändiga investeringar i kärnverksamhet. Ett sätt att öka likviditeten när det är svårt att få kredit är att belåna fakturorna och därigenom få in fordringarna snabbare. Vi kan hjälpa dig med detta.

papper och miniräknare för redovisningsarbete

 

Låt oss bli en extern ekonomiavdelning!